Aircoservice

Een goed functionerend aircosysteem in je auto zorgt onder alle omstandigheden voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid. Daarnaast helpt de airco in zowel de zomer als de winter tegen het beslaan van ramen. Het aircosysteem moet daarom regelmatig worden onderhouden.

 

Per jaar verliest een airco van een auto namelijk tot 10% koudemiddel. Dat zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan smering kan schade aan het systeem ontstaan. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Zo bespaart u hoge reparatiekosten. Een goed gekoelde auto zorgt bovendien voor meer veiligheid en draagt bij aan het comfort tijdens het rijden. Opel of geen Opel, bij ons bent u aan het juiste adres voor uw Airco!

 

Wanneer een aircocheck?

We adviseren u om uw aircosysteem jaarlijks te laten controleren. Daalt de temperatuur in uw auto in de zomer niet meer snel? Of duurt het ontwasemen van de ruiten in de winter langer? Vreemde geuren in de auto? Dan is uw aircosysteem waarschijnlijk onder niveau en werkt niet meer optimaal. Plan nu online uw aircocheck in.

Aircoservice.jpg